Afbeelding

Voorlopig geen inloop en kunstlezingen bij Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Gelukkig is er in december nog wel een inloop gehouden zodat mensen met digitale problemen bij de deskundigen te rade konden gaan. Op 28 december en 11 januari kan er geen inloop plaatsvinden. Voor digitale hulp kan men toch terecht, zie de website www.seniorenverenigingbeekendonk.nl. 

De kunstlezing over Picasso van 20 januari wordt in overleg met Ger Jacobs opnieuw uitgesteld. Het gehele programma wordt doorgeschoven naar februari, maart en april. Het is momenteel niet verantwoord om de lezing van januari door te laten gaan gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot corona. Alle kunstliefhebbers zijn weer van harte welkom zodra het weer kan.

Het bestuur van de Seniorenvereniging Beek en Donk laat weten beschikbaar te zijn voor een vraag of zomaar een praatje via telefoon of e-mail. Men is dankbaar voor de ledensteun en de bestuursleden willen graag helpen waar het kan, ook al is een ontmoeting nu niet mogelijk. Ze zijn blij dat ze de leden afgelopen maand hebben kunnen verrassen (onder dankzegging aan de bezorgers) met een attentie die zeer gewaardeerd werd.

Ook valt er volgende week bij de leden weer een mooi Bedonkske op de mat, ondanks dat KBO-Brabant geen magazine uitbrengt. Zo hebben de leden toch iets te lezen. Op 17 maart staat de Algemene Ledenvergadering gepland.

Het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen, een mooie jaarwisseling en een vreugdevol en gezond 2022. “Zie om naar elkaar, want alleen samen zijn we sterk!”