Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Geen Fysieke Ganzekwekavonden in Ganzegat, wel digitaal

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is onlangs besloten tot algehele afgelasting van de Ganzekwekavonden, welke op 29 januari 2022 en 12 februari 2022 plaats zouden vinden. 

Omikron heeft alsnog roet in het eten gegooid en na intensief overleg heeft de organisatie besloten dat het niet mogelijk is om met de huidige coronamaatregelen op een verantwoorde wijze de Ganzekwekavonden te organiseren. De gezondheid van iedereen staat bovenaan en ze kunnen het zicht niet veroorloven om hiermee risico’s te lopen.

Natuurlijk gaan ze niet bij de pakken neerzitten en gaan ze toch aan de slag om een digitaal programma voor u samen te stellen, met zeer veel beelden uit het verleden. Dit is mogelijk omdat ze na de succesvolle digitale editie van vorig jaar van veel kijkers nieuw beeldmateriaal aangeboden hebben gekregen. Ze beschikken inmiddels over meer dan 200 uur aan beeldmateriaal. Natuurlijk kunnen ze die niet allemaal uitzenden, maar een zeer mooie selectie hiervan wordt door de redactie samengesteld. Deze beelden kunt u gaan zien op zaterdag 29 januari vanaf 20.00 uur. Er zal hiervoor een link staan op www.ganzegat.nl.

Houdt de berichtgeving hierover de komende tijd in de gaten en ze wensen u alvast heel veel kijkplezier.