Marion en Toon
Marion en Toon

De Snuffelmarkt stopt ermee

Algemeen

Laarbeek - Na bijna vijf jaar heeft VOF de Snuffelmarkt besloten om haar deuren te sluiten op 31 januari 2022. Dit in goed overleg met diverse betrokken personen. Het viel Marion en Toon Maas zwaar om deze keuze te moeten maken. 

Uiteraard hadden ze het liever anders gezien en was dit niet nodig geweest, maar gezien de huidige omstandigheden, waar ook iedereen mee te maken heeft, kon het niet anders. Velen van u kwamen niet alleen om te winkelen, maar ook gewoon even voor de gezelligheid, een praatje óf een kopje koffie, waarbij Marion altijd een luisterend oor had. 

“Wij willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de Snuffelmarkt op wat voor een manier dan ook. En natuurlijk u als klant en huurder in het bijzonder de afgelopen jaren”, zo vertelt Toon. “Ook wil ik Marion, mijn vrouw extra bedanken. Zij is de degene die alle waardering dik verdient. Ze stond altijd voor iedereen klaar, met haar gulle lach en spontaniteit. Marion, chapeau! Een dikke 10. Ik denk dan ook dat ik zeker niet voor mezelf alleen spreek, maar ook namens iedereen die Marion een warm hart toedraagt.”