Afbeelding
Foto:

Vrienden van Runningteam Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Sinds 2008 neemt Runningteam Laarbeek (RTL) jaarlijks deel aan de Roparun, waarbij zij in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Iedereen kent namelijk wel iemand in zijn/haar directe omgeving met deze nare ziekte.

Als team hebben ze nu het plan opgepakt om mensen die met hun sympathiseren, meer bij de stichting Runningteam Laarbeek te betrekken en hiermee de achterban te verbreden en versterken. Ze willen dit doen door binnen de stichting een club op te richten, genaamd ‘Vrienden van Runningteam Laarbeek’, waarvan je lid kunt worden. Een lidmaatschap kost jaarlijks tenminste €20, maar het mag natuurlijk meer zijn (donaties zijn aftrekbaar bij de belastingdienst omdat zij een ANBI-status hebben).

Hiervoor krijg je jaarlijks vier loten à €2,50 van de loterij van de Stichting Roparun waarmee je prachtige prijzen kunt winnen, word je via een nieuwsbrief periodiek op de hoogte gehouden van activiteiten die het RTL organiseert én word je uitgenodigd bij evenementen waaraan het RTL deelneemt. Bij activiteiten en evenementen kun je denken aan onder andere het sponsordiner, het wafels bakken bij Tuincentrum de Biezen, vlooienmarkten, maar ook bij diverse loopactiviteiten. En als RTL iets organiseert, dan kun je als bedrijf reclame-uitingen gratis, of tegen een heel aantrekkelijke bijdrage, plaatsen bij activiteiten van het team.

Lijkt je dit iets en voel je je betrokken bij het Runningteam? Dan nodigen zij je van harte uit om lid te worden. Dat kan door een email te sturen met je gegevens zoals naam, adres, postcode en woonplaats naar organisatie@runningteamlaarbeek.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met voorzitter Gerard Brouwers of teamcaptain Mies van Berlo.