Gerard van Kol
Gerard van Kol

Seniorenvereniging Beek en Donk houdt Algemene Ledenvergadering

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk houdt haar Algemene Ledenvergadering op donderdag 17 maart in het Ontmoetingscentrum.

Door secretaris Francien Vereijken wordt verslag gedaan en penningmeester Francien Spit neemt het financiële gedeelte voor haar rekening (beide van de afgelopen twee jaar en tevens de begroting van 2022). Er zal ook een bestuursverkiezing plaatsvinden: voorzitter Mariëtte Frijters is aftredend en herkiesbaar, evenals bestuurslid George van Issum. Tevens heeft men de mogelijkheid om vóór de pauze schriftelijke vragen in te dienen die na de pauze zullen worden beantwoord. Muzikant, zanger en entertainer Gerard van Kol uit Liessel zal een zeer gevarieerd repertoire brengen waar de Brabantse vrolijkheid vanaf spat.

De aanwezigheid van de leden wordt zeer op prijs gesteld. Vanwege de logistiek vraagt men vooraf een plaats te reserveren. Hiervoor dient men zich aan te melden: telefonisch, 0492-463860, schriftelijk via een van de bestuursleden, of via email: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com. Voor meer informatie kunt u kijken op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.