Leonardusschool 1940-1950
Leonardusschool 1940-1950

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze week een foto van de lage school van de Leonardus meisjesschool in Beek en Donk. De periode moet zijn tussen 1940 en 1950. Herkent u de personen op deze foto? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week: Volgens Rini van Beek, die nagenoeg alle namen wist, moet de foto in de jaren 70 gemaakt zijn. Ook Mario Otten herkende verschillende mensen. ‘Jan Otten en Broer van Gerwen waren toch een van de grondleggers van het Pinkster blaaskapellen festival.’ Frans van Griensven, die zelf op de foto staat zou de prins carnaval zou Henk de Jong kunnen zijn. ‘En de foto zou genomen kunnen zijn eind jaren 60 tijdens het blaaskapellenfestival, maar hiervan ben ik niet zeker.’

Onderste rij v.l.n.r.: Jan Verschuuren (later weerman), Noudje Sanders, Prins Henk de Jong,Henk Hagelaar. Jan van Wetten; bovenste rij v.l.n.r.: Harrie van Vijfeijken, Frans van Griensven, Wim Beeren, Jan Otten, Broer van Gerwen, Maria van Gerwen-Michels, Piet van Wetten, Bertus Hagelaar, Jan Kuilaars, Frans Maas.

Afbeelding