Afbeelding
Foto: Martin Prick

25 jaar kunst in Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - In het kader van 25 jaar Laarbeek heeft Kunstpodium ’t Oude Raadhuis een speurtocht georganiseerd: 25 jaar Kunst in Laarbeek. Speciaal voor de jeugd van de gemeente, maar natuurlijk ook leuk voor iedereen die de gemeente op cultureel gebied wil ontdekken. De tocht gaat langs veertien kunstwerken in de vier kernen van de gemeente Laarbeek. 

Er is een formulier samengesteld met daarop vragen die alleen kunnen worden beantwoord als men het betreffende kunstwerk daadwerkelijk heeft bezocht. De organisatie hoopt dan ook dat de ouders of andere volwassenen mee gaan wandelen/fietsen en zo met de kinderen kennis maken met al het moois wat de gemeente te bieden heeft .

Als alle antwoorden zijn ingevuld, kunnen de formulieren worden ingeleverd bij: Snoeperij Jantje in Aarle-Rixtel, IJssalon de Verrassing in Beek en Donk, IJssalon By Berry in Lieshout. Daar krijgen de kinderen een oorkonde met een bon eraan voor een consumptie à €2,00 bij de bovenstaande ondernemers. Aan de speurtocht wordt ook nog aandacht besteed op de website van Kunstpodium ’t Oude Raadhuis: www.oudraadhuis.nl en op Facebook. De actie loopt van 15 mei tot en met 15 juli. De formulieren zijn verkrijgbaar bij de scholen, bij de drie innamepunten en bij ‘t Oude Raadhuis zelf.