Vlnr. Harm, Joey en Stephan in Tirana (Albanië)
Vlnr. Harm, Joey en Stephan in Tirana (Albanië) Foto: Stephan van Schijndel

Teleurstelling in Tirana; Joey, Stephan en Harm zien Feyenoord verliezen

Algemeen

Laarbeek/Tirana - Wat een prachtig einde van het voetbalseizoen had moeten worden, eindigde in een deceptie voor Feyenoord. De Rotterdamse club verloor woensdagavond de Conference League finale van het Italiaanse AS Roma. Laarbeekenaren Joey, Stephan en Harm zagen het van dichtbij gebeuren. Zij waren aanwezig in het stadion in Tirana (Albanië).

De mannen deden deze week hun verhaal in DeMooiLaarbeekKrant. Feyenoord kende een prachtige Europese campagne en daar waren Stephan, Harm en Joey veelvuldig getuige van. Bijna alle wedstrijden in binnen- en buitenland werden door het drietal bezocht. De finale in Tirana had de kers op de taart moeten zijn, maar helaas greep Feyenoord naast de eerste Europese clubprijs sinds 2002. Het verloor met 1-0 van AS Roma.

“Zelden zo neergeslagen uit een stadion vertrokken. Trots op het seizoen van Feyenoord en de vele tripjes maakten toch onuitwisbare herinneringen. Een groot compliment voor de Albanezen die altijd super vriendelijk en behulpzaam zijn. Bijzonder om te ervaren hoe de Feyenoord supporters elkaar na afloop steunen en toch iets willen op beuren. Zoals Gerard Cox ooit zei: ‘Feyenoord supporter ben je niet voor je lol’, en daar heeft hij wel gelijk in. Voor nu met opgeheven hoofd de nacht in en we gaan toch maar een paar  biertjes drinken”, laat Stephan aan MooiLaarbeek weten.

Afbeelding
Afbeelding