Bart Heldens
Bart Heldens Foto: GBJM BRANDS

Koffie-uurtje Hofkamer Lieshout

Algemeen

Lieshout - Nadat eerder dit jaar bij de Hofkamer van Lieshout werd gesproken over de kennismaking met de vogels en de natuur om ons heen en de hernieuwde kennismaking met het dorp Lieshout is voor vrijdag 24 juni Bart Heldens uitgenodigd.

Hij is inmiddels twee jaar werkzaam voor de LEVgroep in Laarbeek als jongerenwerker, LEVnetwerker en sinds december 2020 de dorpsondersteuner van Lieshout. Sommigen hebben al met hem kennis gemaakt. Bart geeft een presentatie in de Hofkamer Franciscushof.

Als land en als dorpskern staan wij voor heel wat uitdagingen, nu en in de toekomst. De leefbaarheid in de dorpen staat onder druk, er wordt geacht dat wij langer thuis blijven wonen, de vergrijzing neemt toe en daarmee de zorg en welzijnsvraagstukken. Als dorpsondersteuner is Bart Heldens in Lieshout de vooruitgeschoven post van het team dat helpt met al uw vragen op het gebied van zorg en welzijn. Bent u ook benieuwd waar hij zich mee bezighoudt? En waarvoor u als inwoner van Lieshout nog meer bij de LEVgroep terecht kunt? Kom dan 24 juni langs. Bart geeft een interactieve presentatie over zijn rol als dorpsondersteuner. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen. U bent welkom vanaf 10.00 uur. De koffie staat klaar.