Afbeelding
Foto:

Historische Herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring Hof van Liessent uit Lieshout. Herkent u de kinderen op deze foto? Of weet u ter gelegenheid waarvan deze foto gemaakt is? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week:
Een foto uit het archief van Heemkundekring De Lange Vonder uit Beek en Donk. Een foto van de schaakjeugd van schaakvereniging De Oude Toren. Rene Derksen herkende zichzelf: “Ik denk de volgende personen te herkennen: 3. Matthijs Willems. 4 Guus van de Brink. 9 Rene Derksen (ben ik zelf).” Ook José Elemans weet de namen van personen op de foto. “Dick Rutgers was inderdaad de leermeester voor de jeugd, samen met Jos van de Kerkhof. 4 is Thijs van den Brink, 8 is Guus van den Brink, en 9 is Laura van den Brink. Ik weet dit  omdat ik hun moeder ben.”

Helma van Kessel: “Van de foto van het jeugd-schaken, herken ik mijn helaas te vroeg overleden zoon Tim van den Elsen, nummer 2. Het toeval wil dat hij gisteren (20 juli) jarig zou zijn geweest. We gedenken hem dan ook elk jaar. Een paar anderen ken ik wel van gezicht, maar weet de namen niet!”

Afbeelding