Vlnr. Louis van de Weijer, Thea Munsters-Wich en Dirk Verhoeven
Vlnr. Louis van de Weijer, Thea Munsters-Wich en Dirk Verhoeven Foto:

Afsluitingsconcert en huldiging jubilarissen harmonie De Goede Hoop

Algemeen

Aarle-Rixtel - Op waarschijnlijk de warmste dag van 2022 was het voor harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel tijd voor de afsluiting van het seizoen. Op dinsdag 19 juli zat het lekker vol op straat voor café Bij van Dijk.

Het concert begon met de jonge leerlingen van ‘Een hoop goede muziek’. Zij hebben afgelopen jaar onder leiding van Judith de Vrees kennis kunnen maken met verschillende onderdelen van het muziek maken. Zij gaven een leuk optreden met een zelfgemaakte rap en een nummer op nuvo instrumenten samen met het groot orkest. Dit optreden en de lessen van het afgelopen jaar waren een groot succes en ook komend jaar gaat de harmonie deze cursus ‘Een hoop goede muziek’ aanbieden.

Deze avond werd ook een drietal leden van de harmonie gehuldigd: Thea Munsters -Wich (saxofonist) en Dirk Verhoeven (trompettist) die al 25 jaar lid zijn van onze vereniging en Louis van de Weijer (trombonist) die al 60 jaar lid is. Louis heeft in de afgelopen 60 jaar leiding gegeven aan diverse orkesten, namelijk de slagwerkgroep, het opleidingsorkest en het OJO. 

Ook werden er vier commissarissen geïnstalleerd. De avond werd verder muzikaal opgeluisterd door het harmonieorkest onder leiding van Martijn Pepels en het orkest Da Capo onder leiding van Peter Spierings. Het was nog lang gezellig op deze mooie, muzikale, warme zomeravond.