Afbeelding
Foto: Picasa

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring Hof van Liessent uit Lieshout. Herkent u de kinderen op deze foto? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week:
Een foto uit het archief van Heemkundekring De Lange Vonder uit Beek en Donk. Peter Siroen herkende enkele klasgenoten: “De geplaatste foto is gemaakt tijdens de Eerste Communie van leerlingen van de Canisiusschool en Mariaschool in 1966 (toen nog gescheiden jongens- en meisjesschool). Ik herken enkele klasgenoten van de Canisiusschool: Van rechts naar links: Jan Kweens, Egbert Scheepers, ???, Rudi Aarts, Peter Strik, Peter van de Wijdeven.”

Ellen van den Berk herkende haar broer: “De derde jongen in de rij is Geert-Jan van den Berk (met strikje en korte beige broek). Het meisje waar hij naast loopt is Dian(ne) Verbakel.”

Ook Joke Graat herkende haar broer: “Ik weet alleen dat jongetje met matrozenpak, dat is mijn broer Egbert Scheepers. Ik denk dat het 1967 is geweest, want mijn broer is geboren 4 oktober 1959.”