Scan de QR code om de nieuwsapp te downloaden op jouw telefoon/tablet
Scan de QR code om de nieuwsapp te downloaden op jouw telefoon/tablet

NIEUW! Download hier de nieuwsapp van MooiLaarbeek

Algemeen

Laarbeek – Vanaf 1 januari is de gratis MooiLaarbeek app te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play Store (Android) Daarmee zet de krant een belangrijke stap om de lokale nieuwsvoorziening nog sterker te verankeren in de Laarbeekse gemeenschap.

“Hoewel uit onderzoek is gebleken dat DeMooiLaarbeekKrant nog steeds erg populair is, sluiten we de ogen niet voor de toekomst”, vertelt Daan Daniëls (hoofdredacteur DeMooiLaarbeekKrant). Een toekomst die inmiddels begonnen is, gezien het feit dat landelijke en regionale dagbladen al nieuwsapps in de markt hebben gezet. Toch zijn er nog maar weinig lokale mediaondernemers in Nederland die een app lanceerden. 


Drie pijlers
Online bezoeken op de lokale nieuwssites nemen toe en daar zal een app enorm aan gaan bijdragen. Vanaf de eerste dag van 2023 kan niemand dus meer om het lokale nieuws heen. “MooiLaarbeek gaat zich dan richten op drie pijlers: papier, website en app. Ook voor ondernemers komen er dus nog meer opties om sterk in beeld te komen.”

De app
Naast de app blijft de website gewoon bestaan, gekoppeld aan social mediakanalen. De app zal extra’s gaan bieden zoals een pushmelding van nieuwsberichten, gecategoriseerde items, een uitgebreide agenda (vanaf medio januari), nieuwe manieren van adverteren voor ondernemers en nog veel meer.

Heb je vragen over de MooiLaarbeek app? Stuur een mail naar redactie@mooilaarbeek.nl of bel 0492-832182. 

Afbeelding