Een tweede plaats voor Eefje Timmers en een derde plaats voor Stefan Vogels. Wie de opdracht heeft gewonnen zie je in de video hieronder.
Een tweede plaats voor Eefje Timmers en een derde plaats voor Stefan Vogels. Wie de opdracht heeft gewonnen zie je in de video hieronder.

Winnaar carnavalsopdracht Het Perfecte Plaatje Laarbeek bekend

Algemeen Foto/Video Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Laarbeek - Tijdens de carnavalsdagen werden de camera’s en telefoons volop in de hand genomen door de veertien overgebleven kandidaten van Het Perfecte Plaatje Laarbeek. Bij de vierde opdracht moest een carnavalsfoto gemaakt worden.

Waar de één moeite had om een goede foto van het feestgedruis te maken, voelden anderen zich als een vis in het water. Zo ging één van de kandidaten verkleed als fotograaf Joost Duppen. 


De beoordeling van deze carnavalsopdracht werd, zoals altijd, gedaan door Joost Duppen en Liesbeth van Boxtel. Ditmaal aangevuld met gastjurylid Theo Schepers, die jarenlang hoffotograaf is geweest van Ganzegat (Aarle-Rixtel). Het viel de juryleden op dat veel kandidaten kozen voor een carnavalsoptocht. “In een café, of bijvoorbeeld bij Bourgondival of een carnavalsconcert, gebeurt enorm veel. Daar had je ook mooie foto’s kunnen maken”, vertelt Joost Duppen namens de juryleden.

Voor het eerst mochten de deelnemende fotografen ook foto’s maken buiten Laarbeek. Verschillende kandidaten kozen ervoor om ook buiten Laarbeek op pad te gaan. Zo gingen ze o.a. naar de optochten in Helmond, Haps en Budel en ook de lichtjesoptocht in Berghem werd bezocht.

Nog maar 12 deelnemers in de race
Iedere ronde vallen er twee deelnemers af. Dat zijn de deelnemers die de laagste beoordeling in de ronde hebben gekregen. Benieuwd welke deelnemers uit de race zijn en wie deze opdracht heeft gewonnen? Bekijk de video hierboven.