Afbeelding
Foto: Heemkundekring 't Hof van Liessent

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring Hof van Liessent uit Lieshout. Een foto van een familie-uitje? Herkent u de personen op deze foto? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week een foto uit het archief van heemkundekring De Lange Vonder uit Beek en Donk. Antonette van Esch van de Laar: “Zittend tweede van rechts is mijn moeder Mietje van de Laar, zittend eerste links Maria Schmidt. De gezichten ken ik, namen ben ik kwijt.” Truus van Brussel-Iven herkende ook iemand: “Op de onderste rij de tweede van links is Dora Kluijtmans vd Elsen.”

Helmie van de Heijden: “Naast pater Rooijakkers staat Anneke Maas-Vereijken. De derde dame staand links is mijn moeder, Nellie van der Heijden-Manders.” Ida van Osch: “Herkenbaar voor mij op de bovenste rij zijn pater Rooyakkers, Anneke Maas, ... van Lieshout, Nellie Manders, Ida van Gemert, Tonny van Geffen, ?, Joke Cremers, Leen vd Heuvel, Mies Ceelen, Door Vossenberg, ?, ?, ?, ?, Annie Verijken, Nellie vd Heyden, Riet Rooyakkers, Toos Elemans. Onderste rij: Maria Smidt, ?, Frits en Martina, Leentje van Leuken en Doortje Vogels.

Afbeelding