Een tweede plaats voor Irene Vereijken en een derde plaats voor Monique van Rixtel. Wie de opdracht heeft gewonnen zie je in de video.
Een tweede plaats voor Irene Vereijken en een derde plaats voor Monique van Rixtel. Wie de opdracht heeft gewonnen zie je in de video. Foto:

Winnaar tweede live-opdracht HPPL bekend

Algemeen Foto/Video Het Perfecte Plaatje Laarbeek Foto/Video Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Laarbeek - In alle vroegte verzamelden zondag 19 maart de 10 overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje Laarbeek zich bij de ‘JackTrack’ in Mariahout. De ‘JackTrack’ is een parcours voor mountainbikers en was onderdeel van de MTB-Ride van BZET de Bosduvels, die 19 maart plaatsvond.


Onder toeziend oog van juryleden Joost Duppen en Liesbeth van Boxtel werd er druk gefotografeerd. Gehurkt of plat op de buik liggend tussen de verschillende bochten van deze track werd getracht ‘het perfecte plaatje’ te maken. Het vangen van de snelheid en actie van de mountainbikers was voor velen lastig, maar dat mocht de pret niet drukken. Enkele dagen na de opdracht moesten de foto’s ingeleverd worden bij de redactie, waarna de jury aan het werk werd gezet. 

Een tweede en derde plaats deze ronde is er resp. voor Irene Vereijken en Monique van Rixtel. Welke 2 kandidaten deze ronde afvallen en wie er gewonnen heeft, zie je in de video.