Afbeelding
Foto:

Jaarlijkse bloemen- en potgrondactie scouting komt er weer aan

Algemeen

Beek en Donk – Scouting Beek en Donk gaat zich op vrijdagavond 14 en zaterdag 15 april weer inzetten om de inwoners van Beek en Donk te voorzien van fleurige Geraniums, Lobelias, Bacopas, Fuchsias en zakken potgrond. De actie wordt gehouden door speltak de scouts.

De scouts zijn kinderen in de leeftijd van 11 tot 15 jaar en komen op 14 en 15 april langs zoveel mogelijk deuren in Beek en Donk om huis aan huis de geraniums en/of potgrond te verkopen en bestellingen te leveren. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de jeugdleden. 

Opbrengst 
Scouting Beek en Donk gaat jaarlijks op zomerkamp met de speltak. Ze gaan dan allerlei activiteiten doen, die natuurlijk nog een verrassing blijven voor de leden. Er worden veel spelletjes gedaan, lekker gegeten, spannende droppings gelopen en veel kampvuren gemaakt. Want een mooi kampvuur stoken blijft de favoriete activiteit bij de scouting!

Het assortiment 
Het assortiment bestaat dit jaar uit zakken potgrond van 40 liter, hang- en staande geraniums (rood, roze of wit), bacopa’s (wit), lobelia’s, fuchsia’s en zelfs grote hangpotten met melon orange of een aardbeienplant. Drie zakken potgrond van 40 liter kosten €15,00 en zes bloemen in 11 cm potten kosten €10,00. Bezorging vindt enkel plaats in Beek en Donk. De Laarbeekenaren in de omliggende dorpen zijn ook welkom om te bestellen, alleen wordt hen gevraagd de bestelling zelf bij scouting Beek en Donk op te komen halen op zaterdag 15 april, dit is op IJsweg 9. Voor meer informatie over het assortiment, de prijzen en scouting-originele foto’s van de bloemen, gaat u naar www.scoutingbeekendonk.nl/actie.

Plaats uw bestelling vooraf
Het is voor de scouting helaas niet mogelijk om langs alle deuren in heel Beek en Donk te gaan. Voor zekerheid dat de zware zakken potgrond, geraniums en andere bloemetjes gratis en met plezier worden thuisbezorgd, is het mogelijk om vooraf een bestelling te plaatsen op: www.scoutingbeekendonk.nl/actie. Dit is mogelijk tot woensdag 12 april zodat zij alle bestellingen goed kunnen verwerken. Bestellen is eenvoudig en de betaling vindt plaats tijdens de bezorging. Op deze manier hoeft niemand de scouting mis te lopen. Voor meer informatie is het mogelijk om te mailen naar: actie@scoutingbeekendonk.nl.