Afbeelding

Bende van Beuving met koor De Halmen

Algemeen

Lieshout - In Ons Tejater in Lieshout vindt zaterdag 22 april om 20.30 uur de laatste voorstelling van dit seizoen plaats met de Bende van Beuving. Zij brengen een cabaretesk muziektheaterprogramma; Ernest Beuving met zijn band in samenwerking met zanggroep De Halmen uit Lieshout.

Hoezo ‘Klap van de korenmolen’? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ Hij zit aan de anti-depressiva maar zijn motto is: ‘Prozac eens lekker door’.

Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over Willem Alexander en Maxima), een borderline dansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en een Mick Jagger met ADHD.

Hij werkt samen met 4 topmuzikanten, enkelen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper. Ernest speelde in een uitverkocht Stroud 2 seizoenen geleden de voorstelling ‘So long Cohen’ (een muzikale en theatrale ode aan Leonard Cohen).

Maar ter afsluiting van het mooie theaterseizoen in Lieshout het programma: ‘Klap van de Korenmolen’ een avondje genieten bij Ons Tejater. Kijk voor meer info op www.dorpshuizenlaarbeek.nl.