Afbeelding

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring Barthold van Heessel uit Aarle-Rixtel. Herkent u de mannen en vrouwen op deze foto? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week een foto uit het archief van Heemkundekring Hof van Liessent uit Lieshout. Edy en Joke van Laanen: “De vier die zitten zijn: links en rechts Jan Dekkers en zijn vrouw Truus Dekkers-Swinkels van café De Koekoek. Het echtpaar in het midden zijn mijn vader en moeder Antoon van Laanen en Antonia van Laanen-v d Berg. De foto is gemaakt toen mijn vader werd gehuldigd vanwege 25 jaar als ober bij café De Koekoek in Lieshout. De obers op de achtergrond ken ik niet.”

Carla Jansen Daniels herkende ook een aantal personen: “De bovenste rij van links naar rechts op de hoek is Harry Vereijken, de derde is mijn vader Tijn Daniels [schoen] en de zesde is Hendrik Lammers.” Pas Hamelijnck: “Op de foto staan twee grootvaders van mij. De derde van links is Jan Swinkels van Bavaria en de zesde van links is Auguust Hamelijnck. Hoofd van de school in Beek.” Diana Swinkels: “Ik herken tante Truus Dekkers Swinkels, haar man Jan Dekkers en in de achterste rij een oom, Frans Swinkels.” Hanny Vereijken: “Tweede van links is Henk van Boekel.” Christel Verhagen van den Berg: “De vierde van links is Theo van der Aa.”

Afbeelding