Afbeelding

Repaircafé Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Repaircafé Aarle-Rixtel is elke vierde vrijdag van de maand open om u te helpen bij het repareren van uw waardevolle spullen. De vrijwilligers staan op 22 september dus weer klaar tussen 09.00 uur en 12.00uur.

Als u een mailtje stuurt naar repaircafe@dorpsplatform.nl dan kunnen zij voor u een afspraak maken zodat u meteen aan de beurt bent. Vermeld in uw mail wel even over welk apparaat het gaat, dan kunnen zij de specialist daarvoor vrijhouden. U kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen. U wordt dan ontvangen door de gastvrouw die u bij de juiste vrijwilliger zal brengen. U bent welkom in De Duivenakker 72A in het gebouw van Cendra.

Repareren is gratis
De vrijwilligers helpen u graag en doen dat zonder daarvoor een uurtarief te rekenen. Maar u zult ook begrijpen dat de organisatie niet alles zonder geld kan realiseren. Daarom vinden zij het heel fijn als u een vrijwillige bijdrage wilt stoppen in de daarvoor aanwezige bus als blijk van waardering voor de inzet van de vrijwilligers en hopelijk ook voor de geslaagde reparatie van uw waardevolle apparaat.