Afbeelding

Albert Heijn Jan Linders Beek en Donk feestelijk geopend

Algemeen

Beek en Donk - Vandaag opende de nieuwe Albert Heijn Jan Linders aan het Heuvelplein 11 in Beek en Donk. Om 11.00 uur knipten de vertrouwde medewerkers het lintje door. 

De Albert Heijn van Jan Linders in Beek en Donk biedt het beste van twee werelden. Er is een groot versplein met een gevarieerd assortiment groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten. Ook de bekende favorieten van ‘Onze Trots’ zoals Limburgse vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, verse soepen, zuurvlees en koude schotels zijn er te vinden. Het bekroonde bierassortiment van Jan Linders heeft een mooie plek in de winkel. In de hal van de supermarkt zit een Gall & Gall gemak met een uitgebreid aanbod sterke dranken.

Het was gezellig druk bij de opening en de klanten reageren positief. In de winkel zijn gloednieuwe zelfscankassa’s waar klanten snel hun boodschappen kunnen afrekenen en ze zijn blij met het grote versaanbod en de bekende producten van ‘Onze Trots’. Albert Heijn Jan Linders aan het Heuvelplein 11 in Beek en Donk is open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur, zondag van 9.00 tot 19.00 uur.

Afbeelding