Afbeelding

Scouting Lieshout – Mariahout zoekt avontuurlijke kinderen van 5 tot 7 jaar

Cultuur Jongeren

Lieshout/Mariahout – Het nieuwe seizoen van Scouting Lieshout – Mariahout is gestart! Bij de jongste speltak, de bevers, heeft men nog ruimte om kinderen te plaatsen. Daarvoor is men op zoek naar avontuurlijke jongens en meisjes van 5 - 7 jaar die van uitdagingen houden en op zoek zijn naar een leuke en leerzame vrijetijdsbesteding.

Hotsjietonia
Scouting staat voor avontuur, buitenspelen, uitdaging, spelenderwijs leren, samenwerken, etc. Dit doet men onder leiding van ervaren en gekwalificeerde vrijwilligers. De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Ze doen hier samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving.

In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende themafiguren. Ze komen 1 keer per week samen om onder andere te knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, te leren over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, te horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, tot rust te komen bij Noa en te gaan koken met Rozemarijn. De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden uitgebouwd bij de andere leeftijdsgroepen van scouting zodat kinderen en jongeren zich continu blijven ontwikkelen. Alle kinderen van 5 tot 7 jaar zijn welkom om gratis 3x deel te nemen en te kijken of ze het leuk vinden.

Lijkt Scouting ook wel iets voor uw kind?
Dan is nu het goede moment om een keer te komen kijken! Neem vooral ook vriendjes en vriendinnetjes mee, iedereen is welkom. De opkomsten van de bevers zijn elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur bij de Blokhut van Scouting Lieshout – Mariahout aan de Herendijk 7. Daarnaast is er vrijdag 30 september van 18.30 uur tot 20.30 uur een speciale activiteit waar ook iedereen welkom is.

  • Voor wie: alle kinderen van 5 tot 7 jaar
  • Wanneer: elke zaterdag
  • Hoe laat: van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Waar: de blokhut van Scouting Lieshout-Mariahout, Herendijk 7, Lieshout
  • Contactpersoon: Jessie Aalders, telefoon 06 – 419 46 418
  • Meer informatie: www.scoutinglieshoutmariahout.nl