Afbeelding
Foto: Zonnebloem Lieshout

Gezellige barbecue Zonnebloem Lieshout

Cultuur Senioren

Lieshout - In de morgen van 19 juli waren bij Jo en Theo van de Biggelaar in de tuin onder de grote boom de tafels en de stoelen klaargezet voor een gezellige barbecue van De Zonnebloem in de middag.

Was 's middags aanvankelijk het weerbericht nog goed, met wat zon, enkele wolken en een goede temperatuur, werd het toch al snel duidelijk dat er binnen het kwartier een regenbui over zou komen. Dat betekende verplaatsen naar binnen, naar de tenten, wel een beetje jammer, maar niet meer dan dat. Al snel kwamen de speelkaarten op tafel, en werd er volop gerikt en gejokerd. Degenen die niet hebben gekaart hebben volop gebuurt, zodat voor iedereen de tijd weer erg snel ging. Theo sloot links en rechts aan bij het buurten wat door de gasten erg werd gewaardeerd.

Even na vieren werd de barbecue aangestoken, de salades en sauzen klaargezet en het eerste vlees bruin gebakken. De lekkere fruitsalade was geschonken door Patrick Beijers, De Groenteman van Lieshout. De gasten hoefden niet aangespoord te worden om op te komen scheppen, want dat ging vanzelf. Ook van de tweede ronde werd volop gebruik gemaakt.

Na nog een kopje koffie voor de liefhebbers gingen de eerste gasten weer naar huis en zo rond 6 uur was iedereen weer weg, maar niet nadat Jo en Theo voor de gastvrijheid bedankt waren. Al met al een prima geslaagde middag!