Afbeelding

Feestavond met Kansplus bij De Heikneuters

Cultuur

Heidurp - Ook dit jaar waren de hoogheden van de Heikneuters, met de leden van de raad, weer uitgenodigd door de mensen van Kansplus voor een jaarlijkse feestavond. Dit is een feestavond speciaal voor mensen met een beperking. Geweldig leuk dat de Heikneuters erbij mochten zijn.

De avond werd gehouden bij De Pelgrim in Mariahout en omdat de dansmariekes en ook de Grottendorfer blaaskapel er gezellig bij waren, voelde het als 'lekker thuis'. Bij aanvang van de feestavond werden zij samen met de prins en de raad uit Lieshout warm onthaald door alle mensen van Kansplus. Heel leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast was. Ook de Kerstman kwam langs en na met iedereen uitgebreid gesproken te hebben kregen de mensen van kansplus een cadeau van de Kerstman. Maar ook de dansmariekes werden niet vergeten bij het uitdelen van de cadeaus. Toen de Kerstman weer vertrokken was en alle officiële praatjes geweest waren, barstte het feest los. 'Van links naar rechts' met de Snollebollekes, een fantastisch drumoptreden van Freek, polonaises van voor naar achter en weer terug, een wedstrijd 'versier een prinses' tussen de twee prinsen, zelfs een heuse dansles op Rammstein door Hermien, en nog veel meer! Het was een fantastische avond met alleen maar stralende gezichten.

Prins Erik, prinses Ilse, adjudant Ton en hofdame Irma willen graag de organisatie, bestuur en vrijwilligers van Kansplus bedanken voor de uitnodiging en de geweldig leuke avond. Het was een superleuke, mooie en bijzondere avond die ze niet hadden willen missen.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.