Afbeelding

Dierenliefhebbers gezocht voor Dierenpark ’t Regter Eind

Dier & Natuur

Beek en Donk - Dierenpark ’t Regter Eind in Beek en Donk, gelegen achter wooncomplex De Regt, bestaat al ruim 30 jaar. Al bijna 40 jaar lang maken zij passanten en bezoekers van 0 tot 100 jaar blij met hun dieren, waaronder pony Eefje, koe Paula, de alpaca’s Snoopy en Molly, geitje Drieka en haar soortgenoten, een wallaby, schapen, hertjes, zwanen, eenden, kraanvogels, kalkoenen, pauwen, konijnen, cavia’s, kippen van allerlei pluimage, vogels en duiven.

De organisatie
Financieel wordt het dierenpark enerzijds gesteund door de gemeente (subsidie) en anderzijds door donateurs en sponsoren. Ze willen niet opscheppen, maar ze vinden dat het park en de dieren er goed en netjes verzorgd uitziet. En dat is te danken aan een heel team van enthousiaste vrijwilligers. Vaak kunnen ze vrijgevallen plekken opvangen doordat iemand weer iemand kent die wil komen helpen. Maar dit is niet altijd afdoende. Vandaar dat het dierenpark hierbij een oproep doet voor nieuwe vrijwilligers voor één of meerdere ochtenden in de week.

De werkzaamheden
De werkzaamheden worden dagelijks uitgevoerd van 8.30 tot 11.30 uur en bestaan uit het voeren en de verzorging van de dieren, het schoonmaken van de weides en de hokken, de aanvoer van voer, etc. Ze hebben een kantine waar gepauzeerd wordt en waar ze gezellig met elkaar bijpraten.

Mocht je nu denken: “Dat lijkt me wel iets voor mij”, maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek op het dierenpark.

Je kunt dit doen door het sturen van een email aan secretariaat@dierenparkregtereind.nl of door te bellen met 06-20982423 (Hans Schepers, vrijwilligerscoördinator). Ze maken graag binnenkort kennis met je.