Afbeelding

Wandel mee met IVN Laarbeek in natuurtuin De Bimd

Dier & Natuur

Aarle-Rixtel - Op zondag 25 juli start IVN Laarbeek met wandelingen in de eigen natuurtuin rondom verenigingsgebouw De Bimd in Aarle-Rixtel. Gerrit Post leidt de wandelaars elke laatste zondag van de maand rond. De wandelingen beginnen om 8.30 uur en duren circa 1,5 tot 2 uur.

Gerrit Post is coördinator van de tuinwerkgroep en een zeer ervaren gids. Tijdens de wandeling laat hij u genieten van bomen en bloemen, het blote voetenpad en de kruidencirkel. Hij leidt u langs fruitbomen, knotwilgen, een insectenmuur en het onlangs aangelegde Tiny Forest. Maar er is nog veel meer te zien.

In de tuin,die wordt onderhouden door een groep vrijwilligers, staan ook meer dan honderd bomen die tijdens de crowdfundingsactie in 2019 en ook daarna ter adoptie zijn aangeboden. Hebt u zo’n boom geadopteerd en wilt u die graag zien? Meld u dan vóór de wandeling aan bij Gerrit. Persoonlijk of telefonisch op 06-16 383 484 of via de mail: gerrit.post@gmail.com. Hij houdt daar dan rekening mee. 

De drie daarop volgende wandelingen zijn op zondag 29 augustus, 25 september en 31 oktober. De start is om 8.30 uur bij IVN-gebouw De Bimd aan de Beekseweg 3, Aarle-Rixtel. Volg de IVN bordjes. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

!