Afbeelding

Lieshout tijdelijk even zonder geldautomaat

Financieel & Economie

Lieshout – De inwoners van Lieshout moeten het even zonder geldautomaat doen. Bij een poging tot inbraak in het Dorpshuis onlangs raakte de geldautomaat zo beschadigd dat deze buiten werking moest worden gesteld. Momenteel gaan alle geldautomaten om van Rabobank naar ‘Geldmaat’. In Lieshout was dit al gebeurd. Geldmaat heeft een nieuwe automaat voor Lieshout in bestelling staan. 

In heel Laarbeek worden de geldautomaten de komende periode allemaal vervangen voor een automaat van ‘Geldmaat’. Dat betekent dat de automaten niet meer in beheer zijn van Rabobank. Voor Lieshout was dit al gebeurd. Op de levering van een nieuwe Geldmaat zit enige wachttijd. Op de site van het bedrijf kun je zien wanneer Lieshout in de planning wordt opgenomen voor het plaatsen van het nieuwe apparaat: www.geldmaat.nl/geldautomaten/planning/.

Inwoners van Lieshout kunnen nu tijdelijk terecht bij de andere geldautomaten in Laarbeek, waaronder op het Oranjeplein in Mariahout, de Kerkstraat in Aarle-Rixtel en het Piet van Thielplein en Heuvelplein in Beek en Donk.