De crowdfundingsactie werd opgezet door Rob van de Laarschot
De crowdfundingsactie werd opgezet door Rob van de Laarschot

Actie voor Café Thuis: ‘Een ton voor Ton’

Financieel & Economie Coronavirus

Beek en Donk – ‘Een ton voor Ton’, zo luidt de crowdfundingsactie die is opgezet voor uitbater van het Beek en Donkse Café Thuis, Ton van Berlo. Woensdagmiddag 20 januari ging de actie online. 

Beek en Donkenaar Rob van de Laarschot wil de kroegeigenaar een hart onder de riem steken met deze actie. “Tijdens de vorige lockdown zag ik de crowdfundingsactie voor Café De Koekoek in Lieshout voorbijkomen. Ik verbaasde me dat dit er nog niet was voor Café Thuis, aangezien Ton nog niet zo lang de uitbater van het café is (red. Ton nam op 1 januari 2020 het café over). In de maanden dat Ton wel open kon met Café Thuis heb ik hem met volle teugen zien genieten van zijn kroeg en ik vind het ontzettend sneu dat hij zo snel alweer dicht moest.”

“Als je normaal ook zo kan genieten van
een potje bier in Café Thuis,
dan rekenen we nu ook op jullie!”

Rob gaat verder: “De ‘ton voor Ton’ moet gezien worden als een digitale ton. Mensen kunnen doneren via een link op mijn Facebookaccount. Ik hoop dat heel Laarbeek een steentje bij wil dragen en Café Thuis een financiële boost geeft. Als je normaal ook zo kan genieten van een potje bier in Café Thuis, dan rekenen we nu ook op jullie!”

De crowdfundingsactie ging vanmiddag online en heeft inmiddels al meer dan 1.000 euro opgeleverd. Het doel is gesteld op 7.500 euro. De organisator hoopt dit bedrag binnen twee maanden, maar het liefst nog sneller, te kunnen realiseren. “Maar het mag natuurlijk ook meer zijn. Alle beetjes helpen.”

Doneren? Klik hier om naar de crowdfundingspagina te gaan.