Filmavond Dr. Foots bij Heemkundekring Lieshout

Historie Evenementen

Lieshout – Heemkundekring 't Hof van Liessent houdt donderdag 12 oktober een filmavond. Dit keer worden er films vertoond van ongeveer 20 jaar geleden.

Het dames-basketbalteam van Lieshout, Dr. Foots, behaalde het landskampioenschap. Dat was in 1997 en het was een spannend jaar. Heel Lieshout liep uit voor hun club. Er was een supportersclub en met volle bussen werden de wedstrijden bezocht. Van Den Helder tot Urk en van Groningen tot Katwijk. Men ging het hele land door, met als klap op de vuurpijl – tot ieders verbazing - het behalen van het landskampioenschap. Sporthal De Klumper was regelmatig op de televisie te zien. Beleef het allemaal nog een keer. Dit mag u niet missen.

Ook wordt er een film vertoond van basisschool De Fontein van rond 1975. Het wordt een echte Lieshoutse avond. U bent allen van harte welkom.

De filmavond wordt gehouden in Zaal De Koekoek aan de Dorpsstraat in Lieshout en begint om 20.00 uur. De filmavond is gratis toegankelijk, ook voor niet leden van de Heemkundekring.