Afbeelding
Foto: Kim van de Laar

Stuur een kaartje of brief naar het verzorgingstehuis

Human Interest Coronavirus

Tover een glimlach op het gezicht van een ander

Laarbeek – Veel ouderen in Laarbeek krijgen nu (tijdelijk) geen bezoek van familie, vrienden en bekenden. Dit om de kans te verkleinen dat deze kwetsbare groep besmet raakt met het coronavirus. Het is dan fijn om op andere manieren contact te hebben. Dat kan bijvoorbeeld door het sturen van een kaartje, tekening of een foto. 

Steek deze inwoners een hart onder de riem en tover een glimlach op het gezicht van een ander! Jouw speciale post kun je in de brievenbus doen bij bijvoorbeeld verpleegtehuizen. Ron Barents, locatie-coördinator van de Regt: "Tekeningen, brieven en andere initiatieven om de bewoners een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijd zijn altijd van harte welkom." De ouderen moedigt hij aan: "pak dat breiwerk of punnikwerkje uit de la, lees dat ene boek dat al een week op de tafel ligt, we proberen samen de tijd door te komen." 

Laat zien dat Laarbeek er voor Laarbeek is en doe mee aan deze actie! Laat je kind een mooie tekening maken of schrijf een mooie brief. Andere ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom.