Ware toeterserenade voor Imme
Ware toeterserenade voor Imme Foto: Dennis de Jong

Creatieve verjaardag voor Imme (12)

Human Interest Coronavirus

Mariahout - De verjaardag van Imme de Jong (12 jaar) was dinsdag 24 maart. De dag na de verscherping van de richtlijnen. Dat zorgde voor verdriet vooraf, omdat ze haar verjaardag zonder bezoek moest gaan vieren.

Imme’s familieleden en vrienden hadden echter een leuke oplossing bedacht: Oma en Jan hadden een felicitatiestok gemaakt en zongen op aanbevolen afstand voor de jarige. Klasgenootjes en Imme’s juf stuurden berichtjes via de telefoon en familie en vrienden stuurden kaartjes en cadeaus via bezorgdiensten.

Voorbijgangers toeterden 3x als ze voorbij kwamen (op de straat was de tekst ‘Hoera Imme 12 jaar 3x toeteren!’ geschreven). Opa en oma kwamen op gepaste afstand een tuinbezoekje brengen en 's avonds vond er een ware toeterserenade plaats vanuit auto's, zo werd Imme op een bijzondere manier toch van allerlei kanten gefeliciteerd.

Familie de Jong voelde zich erg dankbaar: "Zoveel mensen hebben op een creatieve manier meegedacht om Imme's verjaardag in deze tijd tot een succes te maken. Bedankt allemaal!

De serenade van Oma en Jan kunt u hier bekijken: