Afbeelding
Foto: Daphne Poulisse

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Marcel van der Linden en Monique Jansen

Human Interest

Laarbeek – Marcel van der Linden en Monique Jansen ontvingen vrijdag de Vrijwilligerspenning Laarbeek. Wethouders Joan Briels en Monika Slaets reikten de onderscheidingen uit. De vrijwilligerspenningen werden uitgereikt op de laatste dag van de Jeugdwielervijfdaagse in Lieshout. Marcel van der Linden en Monique Jansen stoppen als comitélid van de Jeugdwielervijfdaagse. 

Marcel van der Linden was al 35 jaar actief als bestuurslid en Monique Jansen 20 jaar. Marcel startte 35 jaar geleden als jonge renner in het comité van de Jeugdwielervijfdaagse om zijn enthousiasme voor de wielersport over te brengen op de jeugd. De interesse van Monique voor het wielrennen werd gewekt doordat haar schoonfamilie wielerfan was. Dit resulteerde in jarenlange inzet als comitélid van de Jeugdwielervijfdaagse. 

De Jeugdwielervijfdaagse is een jaarlijks wielerspektakel georganiseerd voor de basisschooljeugd. Dit jaar werd de vijfdaagse voor de 48ste en tevens laatste keer georganiseerd, in samenwerking met Supportersclub de Lieshoutse wielrenners.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding