Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Teken- en kleurwedstrijd op koningsdag in Aarle-Rixtel

Kinderen & Tieners Koningsdag

Aarle-Rixtel - De gebruikelijke koningsdagactiviteiten die ieder jaar in Aarle-Rixtel plaatsvinden kunnen, zoals iedereen weet, geen doorgang vinden.

Toch vindt het Oranje Comité Aarle-Rixtel dat ze deze dag niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Voor de lagere school jeugd wordt daarom een kleur- en tekenwedstrijd gehouden, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Om zoveel mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM te houden, willen ze dit op de volgende manier doen.

De kleurplaat kan je downloaden via www.oranjecomiteaarlerixtel.nl of via deze rechtstreekse link en hierna uitprinten. Maak van de ingekleurde kleurplaat of tekening een foto of scan en stuur die naar wedstrijd@oranjecomiteaarlerixtel.nl. Vergeet niet naam, adres en leeftijd op de tekening/kleurplaat te vermelden. De gemaakte tekeningen en kleurplaten zullen op de website geplaatst worden zodat iedereen ze kan bewonderen.

Het Oranje Comité hoopt hiermee de Aarlese schooljeugd een klein beetje het koningsdag gevoel te geven. Blijf gezond en let op elkaar!