archieffoto
archieffoto

Koningsspelen wordt 'Woningspelen' bij de Muldershof

Kinderen & Tieners Koningsdag

Beek en Donk - Op basisschool de Muldershof in Beek en Donk zouden afgelopen vrijdag eigenlijk de jaarlijkse Koningsspelen plaats hebben gevonden.

Omdat de Muldershof het zó jammer vindt dat deze dit jaar niet door kunnen gaan, hebben enkele leerkrachten zich ingespannen om deze Koningsspelen onder te dompelen in zogenaamde 'Woningspelen'. Ze hebben letterlijk alles uit de (kleding)kast gehaald en hebben voor de kinderen van de Muldershof bekende Nederlandse topsporters bereid gevonden om challenges te bedenken in een drietal niveaus (onderbouw, middenbouw, bovenbouw). Onder andere Ronald Koeman zal de kinderen uitdagen voor een voetbalchallenge, Rico Verhoeven heeft enkele bokschallenges voorbereid en Mark Huizinga zal enkele judochallenges voordoen. 

Dit zijn slechts enkele namen van topsporters die voor de kinderen naar de Muldershof zijn afgereisd. Om alle challenges bij de kinderen thuis te laten komen, is een uitzending van het NOS sportjournaal van de Muldershof gemaakt. Deze uitzending is voor alle kinderen en ouders van de school te bekijken op vrijdag 24 april. Op deze manier kunnen kinderen vanaf thuis tóch een sportieve dag hebben. Met de Woningspelen zal ook de meivakantie worden ingeluid. Veel plezier en sportieve groetjes!

!