Afbeelding
Foto: Mark Barten

Twee weken zomeractiviteiten met Laarbeek Actief

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Tijdens de zomervakantie houdt Laarbeek Actief opnieuw een groot aantal activiteiten. Dit jaar niet één, maar twee weken. De eerste week wordt gehouden in de week van 13 tot en met 17 juli. De tweede week een maandje later; van 17 tot en met 21 augustus. Inschrijven voor de activiteiten is mogelijk vanaf 22 juni.

Activiteiten
Laarbeek Actief en ‘Junior Laarbeek Actief’ hebben een flink aantal activiteiten voor de zomervakantie gepland. Deze activiteiten zijn speciaal voor de basisschooljeugd op touw gezet. Zo gaan ze o.a. mountainbiken, bootcampen, boksen/kickboksen, hapkido, flagfootball, tafeltennis, de activiteit met de junioren van Laarbeek Actief en nog veel meer doen! In alle leeftijden van groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. In samenwerking met verschillende locaties, verenigingen en begeleiding, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame zomervakantie voor de boeg. Zorg dat je hier bij bent en op tijd aanmeld.

Aanmelden

Aanmelden voor de eerste week van de zomervakantie (week 29) kan vanaf maandag 22 juni tot en met vrijdag 10 juli, 18.00 uur. Ook het aanmelden voor de tweede week van de zomervakantie (week 34) is al mogelijk vanaf maandag 22 juni. De inschrijvingsperiode van de tweede week loopt tot en met vrijdag 14 augustus, 18.00 uur. Inschrijven is mogelijk via www.laarbeekactief.nl/vakantie. Blijf ook de Facebookpagina 'Laarbeek Actief' volgen en de website www.laarbeekactief.nl voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina. Hier blijf je op de hoogte en vindt je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kun je ook terecht bij Jaccy van den Enden (Sportcoach). Mail naar: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl.