Afbeelding
Foto: Mark Barten

Bouwen met LEGO van Mad Science

Kinderen & Tieners

Lieshout - Jongens en meisjes opgelet! Dit wil je niet missen als echte LEGO fan. Kom op woensdag 5 augustus bouwen en wordt een echte ingenieur. 1 uur lang aan de slag met je favoriete speelgoed. Hoe leuk is dat?! Ingenieurs moeten ontwerpen, bouwen, testen, aanpassen en opnieuw testen. Ontdek hoe bouwkundige ingenieurs natuurkunde gebruiken om problemen op te lossen. Je werkt samen aan een stevige toren met werkende katrollen. Hoeveel gewicht kan hij aan?

Aan het einde van de workshop krijgen de kinderen een bouwpakket en take-home kaart mee naar huis. Hiermee kunnen ze thuis met hun eigen LEGO ook een toren in elkaar zetten. Dat is niet alleen heel leuk maar ook erg leerzaam.

Deze KennisFabriek Special vindt plaats op woensdag 5 augustus van 15.00 tot 16.00 uur bij Bibliotheek Lieshout. De workshop LEGO is bedoeld voor iedereen van 7 jaar en ouder. Meedoen kost €7,50. Bibliotheekleden betalen €5,00. Kaartjes zijn alleen online te koop via www.bibliotheeklagebeemden.nl. Meld je snel aan, want er zijn nog maar 2 plekken.

Vanwege het coronavirus mogen ouders niet mee naar binnen. Kinderen kunnen gebracht en gehaald worden tot de ingang, door maximaal 1 ouder. De kinderen worden gevraagd 1,5 meter afstand te houden van de volwassen begeleiders. De Bibliotheek vertrouwt op ieders begrip en medewerking.