Afbeelding

BabyKwartierXL Laarbeek over voorlezen aan baby’s

Kinderen & Tieners

Beek en Donk - Waarom is voorlezen aan baby’s zo fijn voor het kindje en de (groot)ouders? Marjon Smits verzorgt hierover een BabyKwartierXL op maandag 7 september van 15.30 tot 16.30 uur in Bibliotheek Beek en Donk. Marjon is BoekStartcoach en lees- en mediacoach bij de Bibliotheek. Samen met de ouders en baby’s gaat ze op ontdekkingstocht door het rijke aanbod van babyboekjes. Ze vertelt over de verschillende fases in de ontwikkeling van baby’s, laat er mooie filmpjes bij zien en inspireert met bijbehorende boekjes.

BabyKwartierXL Laarbeek vindt maandelijks op maandag plaats in de Bibliotheek. De toegang is gratis. Er is ruimte voor vier ouders en hun baby. Online aanmelden via www.bibliotheeklagebeemden.nl is daarom verplicht. Uiteraard worden de actuele coronamaatregelen in acht genomen. De volgende XL bijeenkomsten zijn op 5 oktober, 2 november en 7 december. De bijeenkomst in oktober heeft als thema spel en spelontwikkeling.

Eén keer per week, ook op maandag van 15.30 tot 16.30 uur, is het ‘normale’ BabyKwartier. Baby’s en hun (groot)ouders/verzorgers zijn dan van harte welkom voor informatie en (voor)leesplezier. En voor nog meer samen genieten in de Bibliotheek.

BabyKwartierXL wordt georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden in samenwerking met De Zorgboog, Logopedie Beek en Donk en Fysiotherapie Kemps en Rijf.