Afbeelding

Cendra opent de deuren

Kinderen & Tieners

Aarle-Rixtel - De deuren van tienerwerk Cendra in Aarle-Rixtel gaan op de woensdagen weer open. Voor het eerst op 2 september. 

Voor kinderen van de basisscholen is de openingstijd van 13.30 tot 16.30 uur. Cendra houdt rekening met de richtlijnen van het RIVM voor de jeugdige gasten, wat kan betekenen dat ze de deuren nogmaals moeten sluiten. Hierbij wil Cendra tevens melden dat ze een vrije inloop hebben en dat de vrijwilligers geen oppas zijn. Het kind is vrij om in het jongerencentrum te gaan en staan waar hij of zij behoefte aan heeft. Voor de oudere jeugd is Cendra open op woensdag- en vrijdagavond van 18.30 tot 22.30 uur. Ook te beginnen op 2 september.

Tot grote vreugde gaat Cendra de samenwerking weer aan met Tienerwerk De Boemerang in Beek en Donk om een breder veld en betere plaatsen te creëren waar de jeugd elkaar kan ontmoeten en samen zijn. Bij deze vragen ze aan de jongeren in hun eigen belang om de vrijwilligers en jongerenwerkers te ondersteunen om samen met hen een duurzaam tienerwerk op te zetten. Ook vragen ze medeburgers om wat begrip te hebben voor de overlast wat bij het opgroeien van de jeugd hoort sinds eeuwen.

Mocht u hinder of overlast hebben van de jongeren, meld dit bij de jongerenwerkers of de LEV groep zodat ze samen met de jeugd hierover in gesprek kunnen. In geval van calamiteiten is er altijd een luisterend oor en werken ze samen met de jongerenwerkers van de LEV groep Laarbeek. Ook ouders zijn van harte welkom om even binnen te wippen.