Afbeelding

Cursus toneelspelen in Mariahout

Kinderen & Tieners

Mariahout - Waan je je wel eens in de wereld van de sprookjes waarin je een prinses of held kunt zijn? En heb je altijd al eens in de huid van een ander willen kruipen? Dan is deze toneelcursus echt iets voor jou!

Onder leiding van een professionele theaterdocente ervaar je dat toneelspelen meer is dan een beetje gek doen, bijvoorbeeld het uiten van verschillende emoties of het inleven in allerlei rollen. De toneelcursus is voor kinderen en jongeren en start op woensdag 23 september

De cursus voor kinderen (basisschool) is op gedeeld in 2 delen: Blok 1: 12 spellessen in de periode van september – december; Blok 2: 12 repetitielessen van januari – april, met als afsluiting een kleine voorstelling. De cursus voor jongeren (voortgezet onderwijs en deelnemers Kinderproductie) bestaat uit: Blok 1: 12 spellessen van september – december, waarna degenen die zich hiervoor opgegeven hebben starten met het repetitieproces van de kinderproductie.

Er is voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar uit Laarbeek subsidie beschikbaar.

Je kunt je inschrijven voor deze cursus via de website: www.toneelverenigingmariahout.nl. Kijk hiervoor onder het kopje ‘toneelcursus’. De Toneelvereniging is zich ervan bewust dat we nog middenin de pandemie zitten. Toneelvereniging Mariahout denkt dat zij dit op een verantwoordelijke manier kunnen opzetten. Mocht je vragen hebben, kun je terecht bij Debbie Segboer, tel. 06-52200574 of mail naar toneelcursus@toneelverenigingmariahout.nl.

Afbeelding