Afbeelding

BabyKwartierXL Laarbeek; Spelontwikkeling van jonge kinderen

Kinderen & Tieners

Beek en Donk - Hoe spelen jonge kinderen van 0 tot 1,5 jaar? Hoe ziet deze ontwikkeling eruit en hoe speel je daar als ouder op in? Jeugdverpleegkundige Linda Verhagen is maandag 5 oktober te gast bij het BabyKwartierXL in Bibliotheek Beek en Donk. Linda is werkzaam bij De Zorgboog. Op een laagdrempelige manier informeert zij ouders over spel. BoekStartcoach Marjon Smits van de Bibliotheek zorgt voor een mooie en inspirerende collectie (prenten)boeken rondom dit thema.

BabyKwartierXL Laarbeek vindt maandelijks op maandag plaats in de Bibliotheek. De toegang is gratis. Er is ruimte voor vier ouders en hun baby. Online aanmelden via www.bibliotheeklagebeemden.nl is daarom verplicht. Uiteraard worden de actuele coronamaatregelen in acht genomen. De volgende XL bijeenkomsten zijn op 2 november en 7 december. De bijeenkomst in november heeft als thema ‘spraak- en taalontwikkeling bij jonge kinderen’.

Eén keer per week, ook op maandag van 15.30 tot 16.30 uur is het ‘normale’ BabyKwartier. Baby’s en hun (groot)ouders/verzorgers zijn dan van harte welkom voor informatie en (voor)leesplezier. En voor nog meer samen genieten in de Bibliotheek.

BabyKwartierXL wordt georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden i.s.m. De Zorgboog, Logopedie Beek en Donk en Fysiotherapie en Training Kemps & Rijf.