Kinderen actief bezig tijdens het 'jungle-avontuur'
Kinderen actief bezig tijdens het 'jungle-avontuur'

Leuke sportweek met Laarbeek Actief

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Vorige week vond de Nationale Sportweek plaats. "Een week waarin we willen dat de kinderen hun Playstation laten staan en buiten gaan sporten/spelen", vertelt een van de stagiaires van Laarbeek Actief. "Tijdens deze week proberen wij kinderen van alle leeftijden kennis te laten maken met verschillende sporten. Daarnaast proberen we de kinderen ook te stimuleren dat ze blijven sporten en hier hun plezier in vinden."

Paintball
Op woensdag is Laarbeek Actief met 2 groepen van 30 kinderen gaan paintballen. Natuurlijk wel met de richtlijnen van het RIVM en dat ging heel goed, mede dankzij de kinderen van Junior Laarbeek Actief. De kinderen vonden het paintballen erg leuk en speelden allemaal vol enthousiasme mee.

Jungle-avonturen
Afgelopen vrijdag was Laarbeek Actief met ca. 25 kinderen uit de groepen 1 t/m 4. Ze hebben jungle-avonturen gespeeld waarbij alle kleine deelnemertjes heel actief en enthousiast waren. Helaas waren ouders niet toegestaan bij deze zaalactiviteit.

Aanmelden
Wil jij de volgende keer ook deelnemen aan activiteiten van Laarbeek Actief? Dat kan! Neem eens een kijkje op www.laarbeekactief.nl. Daar staat ook alle activiteiten voor de herfstvakantie.