Afbeelding
Foto:

Scouting Beek en Donk zoekt nieuwe leiding

Kinderen & Tieners

Beek en Donk - Scouting Beek en Donk is dringend op zoek naar nieuwe leiding voor de welpen. Meerdere Welpen-leiding hebben aangegeven binnenkort te willen stoppen. Helaas hebben we binnen de vereniging nog geen geïnteresseerden gevonden om dit gat te dichten. Vandaar dat ze via deze weg ook jullie hulp vragen. Lijkt het jou leuk om iets voor de Welpen te betekenen, óf ken jij iemand die hier misschien voor open staat? Laat het Scouting Beek en Donk dan weten.

Binnen het leidingteam zijn er verschillende taken die uitgevoerd kunnen worden. Dit verschilt van programma’s organiseren (spellen, tochten, kampen) tot het actief begeleiden van de kinderen. Wat je talent ook is, zolang je het leuk vindt om met kinderen in de leeftijdscategorie van 7-11 jaar te werken en bereid bent om inzet te tonen, is leiding zijn misschien wel iets voor jou. De Welpen draaien op de zaterdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur (winters vanaf 10.00 uur). Meer informatie is te vinden op: https://www.scoutingbeekendonk.nl/vrijwilligers. Bij interesse of vragen kan er contact opgenomen met de Welpenleiding via welpen@scoutingbeekendonk.nl.

Wel helpen, maar niet als leiding? Ook dat kan!
Mocht je nu wel iets voor de vereniging willen betekenen, maar liever op projectmatige of minder structurele basis? De scouting kan ook nog hulp gebruiken bij de organisatie van groepsweekenden of open dagen, bij het werven van vrijwilligers, voor communicatie/website gerelateerde zaken en noem maar op. Schroom dus niet om contact op te nemen.