Afbeelding

CENDRA presenteert zich tijdens evenement ‘Ontmoeten en Verbinden’

Kinderen & Tieners

Aarle-Rixtel - Tienerwerk CENDRA uit Aarle-Rixtel heeft zich zondag 14 augustus aan het publiek gepresenteerd tijdens het evenement ‘Ontmoeten en Verbinden’, dat werd gehouden op Landgoed Croy in Aarle-Rixtel. CENDRa was aanwezig met een grote tent en disco.

Voor deze gelegenheid stonden ze in de schaduw en door waaiers was het best uit te houden tijdens deze hete dag. Verbazingwekkend was het voor CENDRA dat er toch veel geïnteresseerde mensen naar hun stand kwamen en zich lieten voorlichten over de gevaren waar pubers hedendaags aan blootgesteld worden. Hiervoor was een speciale hoek met genotsmiddelen en verslavende activiteiten ingericht.

CENDRA was ook blij dat het veel aandacht kreeg van hulpverleners en bestuursleden uit omliggende gemeentes die erg geïnteresseerd waren over de werkwijze waar preventie en opvoeding centraal staat in een ruimte waar elk puberend kind welkom is en gratis mee kan doen.

De stand was rijkelijk ingericht met folders en digitale media en er was genoeg tijd om gesprekken aan te gaan met ouders en opvoeders over het belang van goede tienerwerken waar vooral pubers vrijelijk en kosteloos gebruik van kunnen maken onder begeleiding van goed opgeleide vrijwilligers.

Voor de kleintjes was er een mooi spel aanwezig waarbij ze gratis een mooi prijsje konden winnen of door hun ouders als een echte DJ op de foto gezet konden worden.