Afbeelding

Scouting Beek en Donk zoekt welpenleiding

Kinderen & Tieners

Beek en Donk - Vanwege het verhuizen en stoppen van leden van het leidingteam is de Scouting Beek en Donk dringend op zoek naar nieuwe Welpenleiding.

De Welpen zijn een groep 7 tot 11 jarige kinderen, waarbij samen spelen in de natuur en avonturen beleven centraal staan. Dit varieert van kampvuur stoken, bomen klimmen en hutten bouwen tot spellenestafettes, proefjes doen en figuurzagen. Hierbij staat samenwerken en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Ze zoeken iemand die het leuk vind om begeleiding te bieden bij dergelijke activiteiten en samen met het leidingteam ook nieuwe avonturen te bedenken. Dit alles op zaterdagen van 10.00 tot 12.00 uur. Er vinden geen bijeenkomsten plaats in de schoolvakanties. In ruil daarvoor bieden ze een gezellig leidingteam en vereniging. Een goede reden om lekker buiten actief te zijn en een paar keer per jaar zeer leuke weekendkampen. Daarnaast geeft het zeer veel voldoening om jonge welpen te zien ontwikkelen tot Scouts die klaar zijn om het grotere avontuur aan te gaan.

Bij de Scouting is er de ruimte om te groeien en ontdekken. Iedereen heeft andere kwaliteiten en sterke punten. Binnen een leidingteam kunnen deze elkaar aanvullen en versterken. Dus heb jij veel leuke ideeën, vindt je het leuk kinderen te helpen groeien, kan je goed orde houden, of ben je juist erg goed in plannen en organiseren? Wat je sterke punt ook is, misschien komt het bij de scouting juist erg goed van pas. Weet je nog niet zeker of het iets voor je is, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op via www.scoutingbeekendonk.nl. Ze maken graag kennis met je.