Werk van Irene van Nuland
Werk van Irene van Nuland

SeniorKunstCafé in 't Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur Kunst en Cultuur Evenementen

Beek en Donk - Graag nodigt 't Oude Raadhuis u uit voor het SeniorKunstCafé, dat plaats vindt op donderdagmiddag 12 maart van 14.00 tot 15.30 uur. Hier krijgt u van de kunstenaars (Jose Govers-Dekkers en Irene van Nuland) zelf uitleg bij hun werken in ’t Oude Raadhuis .

De liefde voor de schilderkunst heeft Jose en Irene destijds samen gebracht. Zij hebben elkaar in 2002 leren kennen tijdens de opleiding aan de academie voor schone kunsten in Arendonk. Daar is hun warme vriendschap en samenwerking ontstaan.

Wekelijks komen ze bij elkaar om te schilderen en elkaars werken te bespreken. Hun stijlen zijn verschillend, wat elkaar stimuleert tot extra uitdagingen in hun werken.

Deze speciale middag om 'samen te genieten van kunst' is geheel gratis. Ook voor een gratis kopje thee of koffie wordt gezorgd. U hoeft zich alleen vooraf aan te melden. Dit kan via www.oudraadhuis.nl, e-mail: info@oudraadhuis.nl of tel. 0492-462387 (Daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken op het antw.app). Meldt u nu nog snel aan, met uw vrienden- kunstgroep of dames/herengroep, vol is vol.