Afbeelding

Expositie schilderijen en beelden in 't Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - De expositie van Marianne Bosch in 't Oude Raadhuis in Beek en Donk werd zaterdag 5 september geopend met een gezellige openingsborrel. Omdat een grote opening momenteel niet mogelijk is, proostten enkele stichtingsbestuurders op haar expositie en op een mooie en gezellige start van het nieuwe seizoen.

Op deze eerste dag van haar expositie liepen diverse bezoekers binnen om haar werken te bekijken en met haar in gesprek te gaan. Het was een geslaagde eerste dag van haar expositietijd. U bent ook weer van harte welkom om een bezoek te brengen. Naast het schilderen van portretten van mensen uit verschillende werelddelen heeft Marianne ontdekt dat kleur voor haar heel belangrijk is, wat vooral te zien is in haar zeer diverse werken. Daarnaast is ze gestart met beeldhouwen. Verschillende steensoorten zijn iedere keer weer een uitdaging en verrassing wat er ontstaat.

Haar expositie is tot 27 september geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Marianne heeft een klein stenen uitje als kunstwerk gedoneerd voor de verloting.

Voor expositiebezoek op zaterdag en zondag moet u verplicht een lijst invullen voor de GGD bij de ingang volgens RIVM corona richtlijnen. Er kunnen maximaal 10 bezoekers tegelijk op een vaste route door het pand met de 1,5 meter afstand, daarvoor zijn kaartjes aanwezig. Er is desinfectie handgel bij de ingang en ook bij de loterijbox, zodat u veilig deel kunt nemen. Zie het filmpje over de werking van de coronaregels en de loop door het pand in 't Oude Raadhuis op de website, Facebook- of Instagrampagina.

SeniorKunstCafe
De SeniorKunstCafe bezoeken worden zeer klein gehouden. Er is nog plaats op 17 september in de ochtend (3) of 's middags (4). Opgeven via de website of telefonisch. De groep wordt voor uw veiligheid zeer klein gehouden rekening houdend met de 1,5 meter afstand van elkaar en het maximum aantal personen. Ook worden de ruimtes extra gelucht en staat de handgel klaar.

Graag tot ziens bij 't Oude Raadhuis, Heuvelplein 8 in Beek en Donk. www.oudraadhuis.nl.