Archieffoto
Archieffoto

Kunstroute Laarbeek in 2021

Kunst & Cultuur

Laarbeek - In 2021 wordt er weer een Kunstroute Laarbeek gehouden. Deze vindt plaats op de zondagen 11 en 18 april 2021. Noteer deze alvast in uw agenda. 

Tijdens de kunstroute stellen de kunstenaars die werken en/of wonen in Laarbeek hun ateliers open voor het publiek. Met de kunstroute kan iedereen op een laagdrempelige manier in de keuken kijken van de beeldend kunstenaar. Van schilderijen tot beeldhouwwerken, van keramiek tot fotografie, van amateur tot professional, er is voor ieder wat wils. Als van oudsher wordt in 't Oude Raadhuis in Beek en Donk een overzichtstentoonstelling gehouden waar van elke kunstenaar een werk wordt geëxposeerd.

Kunstenaars die bij de organisatie bekend zijn worden binnenkort aangeschreven of ze interesse in deelname hebben. De organisatie hoopt weer op enthousiaste kunstenaars en veel bezoekers.

Voor verdere informatie, vragen of kunstenaars die zich al willen aanmelden, kan contact worden opgenomen via mail: info@kunstroutelaarbeek.nl of via het contactformulier op www.kunstroutelaarbeek.nl.