Afbeelding
Foto:

Kunst en cultuur bij KBO Lieshout

Kunst & Cultuur

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische Seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis, waar ook bestuursleden aanwezig zijn. 

Hier kunt u informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen en maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Leesclub
De eerstvolgende bijeenkomst van de leesclub is op donderdag 18 november om 14.00 uur in de Hofkamer van Franciscushof. Op het programma staat ‘De sterren boven Bagdad’ van Gina Wilkinson. Een roman over twee Irakese vrouwen en een Australische ambassadeursvrouw onder het regime van Saddam Hussein. Welke offers moet je brengen om je geliefden te beschermen? Wilt u een keer komen luisteren, dan bent u van harte welkom. De kosten bedragen €25,00 per jaar en u betaalt €1,50 voor een kopje koffie of thee.

Kunstgeschiedenis
Op maandag 22 november vindt de tweede lezing kunstgeschiedenis van dit seizoen plaats via Zoom. Aanvang 20.00 uur. U ontvangt de link ongeveer een uur van tevoren. Deze keer vertelt kunsthistorica Ine Pels over Rafaël. Hij leefde van 1483-1520 en heeft in zijn werkzame periode veel moois gemaakt. U kunt nog aanmelden voor deze digitale kunstlezing. De hand-out wordt digitaal toegezonden. Wilt u deze op papier dan betaalt u €5,00 euro per keer. Opgave kan bij Ine Pels via 06-44264189 of 040-2442984. Per email kan ook: i.pelsvandeven@gmail.com.