Afbeelding

Hoop wordt werkelijkheid voor Hugo Wolff

Medisch & Gezondheid

Beek en Donk - "Ik ben ontzettend blij met het nieuws dat het bedrag voor mijn behandeling behaald is. Het is haast niet voorstelbaar. Wat een overweldigend nieuws!", zo laat Hugo Wolff weten. De ziekte Multiple Sclerose (MS) heeft de oud-Beek en Donkenaar al vele jaren in zijn greep. Met stamceltherapie kan Hugo in Moskou worden behandeld.

Hugo gaat verder: "Het is nauwelijks te bevatten dat er door zoveel mensen is gedoneerd en georganiseerd. Ik ben dan ook oprecht geraakt door de betrokkenheid en de wil van iedereen om mij en mijn gezin te ondersteunen. Wat hoop was wordt werkelijkheid, ik kan mijn behandeling tegemoet gaan zien. Ook staan er nog mooie activiteiten in de planning om de doelstellingen van de stichting 'Tot hier en niet verder', waar te maken. Ik voel mij verantwoordelijk om hier, waar ik kan, volop aan bij te dragen! De opbrengsten komen immers ten goede aan eventuele niet verzekerde nabehandelingen later dit jaar of aan een volgende lotgenoot. Ook kan ik als huidig gezicht van de stichting een bijdrage leveren aan de doelstellingen van de stichting.

Ik voel mij als ambassadeur verantwoordelijk om de naamsbekendheid van MS te vergroten en mijzelf in te zetten dat ook andere MS-patiënten, net als ik, de mogelijkheid kan krijgen op een HSTC behandeling."