Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Swinkels Family Brewers verrast met taart na levering handgel

Medisch & Gezondheid Fotoseries

Lieshout - Eind maart van dit jaar besloot Swinkels Family Brewers handgel te maken van het bier dat teruggehaald werd uit de horecagelegenheden. Deze handgel werd door de Lieshoutse bierbrouwer geschonken aan zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties.

Zorginstelling Driestroom (actief in heel Nederland; hoofdkantoor in Elst, Gelderland), was een van de gelukkige ontvangers van deze handgel. 150 liter werd gratis bezorgd op een moment dat de nood groot was.

Als dank voor deze schenking ging een kleine delegatie op donderdag 11 juni de medewerkers en directie van Swinkels Family Brewers verrassen met appeltaart. Een van de activiteiten van cliënten van Driestroom is het bakken van appeltaarten op 3 locaties in de regio Arnhem/Nijmegen. De delegatie wordt aangevoerd door cliënt Owen, medewerker van werkpost De Ploeg, die in zijn eentje alle gel heeft overgetapt in kleinere flacons, die daarna werden verspreid over alle locaties. Hij mocht als enige cliënt terugkomen naar de gesloten werkpost om dit te doen.

In Coronatijd werd er op veel plaatsen bij zorginstellingen gebak bezorgd voor de helden van de zorg. Deze zorginstelling heeft de rollen nu omgedraaid en een maatschappelijk betrokken onderneming getrakteerd op gebak.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding